به گزارش گروه اجتماعی مشرق، تمامي اعضاي خانواده همسايه ما، چند روزي رو با علايم سرماخوردگي از جمله عطسه و سرفه سپري کردن اما من با کمال تعجب ديدم که خانم همسايه به جاي رفتن به پزشک، به سوپر محله رفت تا مواد لازم رو براي تهيه معجون مخصوص مادربزرگ تهيه کنه. اين معجون طعم فوق العاده اي داره، مي تونين به هر يک فنجان آب ولرم يه قاشق مرباخوري از اون رو اضافه کنين يا اين که با نان بخورين.
اما توضيحات علمي اين معجون
زنجبيل: ريشه شگفت انگيزيه که اثر آنتي بيوتيک داره، به هضم غذا کمک مي کنه، باعث سم زدايي ميشه، عفونت، التهاب، درد مفصل، گردش ضعيف خون، حالت تهوع و ... رو برطرف مي کنه.
زردچوبه: آنتي اکسيدان قويه که از بدن به ويژه کبد سم زدايي مي کنه. براي هضم بهتر غذا، درمان تب، عفونت ها و التهاب ها به بدن کمک مي کنه. ماده فعال زردچوبه به نام کورکومين، خاصيت هاي مشابه داروهاي ضدالتهاب داره.
مواد لازم براي نصف فنجان
* عسل تازه و ارگانيک - نصف پيمانه
* زنجبيل تازه رنده شده - ۲ تا ۴قاشق مرباخوري
* زردچوبه - ۲قاشق مرباخوري
* ليموترش رنده شده - يک عدد * فلفل سياه - به مقدار لازم
طرز تهيه
* تمامي مواد را در کاسه اي مخلوط کنيد.
* پس از چشيدن و در صورت نياز، زنجبيل يا زردچوبه رو اضافه کنين. طعم اين معجون تند است و فقط چند قاشق آب اضافه کنين.
* مخلوط را در ظرف شيشه اي نگهداري کنيد، پس از به جوش آمدن، يک فنجان آب بگذاريد کمي خنک شودسپس يک قاشق از مخلوط را به ليوان اضافه کنين. البته مي تونين اين مخلوط رو به چاي نيز اضافه کنين.
ارزش غذايي هر يک قاشق غذاخوري عسل
کالري - ۶۴
پتاسيم - 10.92ميلي گرم
قند - 17.2 گرم
کربوهيدرات - 17.3گرم
ارزش غذايي هر يک قاشق مرباخوري زنجبيل:
کالري - يک
پتاسيم - 5.2ميلي گرم
کربوهيدرات 0.2گرم
مخاطبان محترم گروه اجتماعی مشرق می توانند اخبار، مقالات و تصاویر اجتماعی خود را به آدرس shoma@mashreghnews.ir ارسال کنند تا در سریع ترین زمان ممکن به نام خودشان و به عنوان یکی از مطالب ویژه مشرق منتشر شود. در ضمن گروه اجتماعی مشرق در صدد است با پیگیری مشکلات ارسالی شما از طریق کارشناسان و مشاوران مجرب پاسخی برای ابهامات مخاطبان عزیز بیابد.
منبع: خراسان
اما توضيحات علمي اين معجون
زنجبيل: ريشه شگفت انگيزيه که اثر آنتي بيوتيک داره، به هضم غذا کمک مي کنه، باعث سم زدايي ميشه، عفونت، التهاب، درد مفصل، گردش ضعيف خون، حالت تهوع و ... رو برطرف مي کنه.
زردچوبه: آنتي اکسيدان قويه که از بدن به ويژه کبد سم زدايي مي کنه. براي هضم بهتر غذا، درمان تب، عفونت ها و التهاب ها به بدن کمک مي کنه. ماده فعال زردچوبه به نام کورکومين، خاصيت هاي مشابه داروهاي ضدالتهاب داره.
مواد لازم براي نصف فنجان
* عسل تازه و ارگانيک - نصف پيمانه
* زنجبيل تازه رنده شده - ۲ تا ۴قاشق مرباخوري
* زردچوبه - ۲قاشق مرباخوري
* ليموترش رنده شده - يک عدد * فلفل سياه - به مقدار لازم
طرز تهيه
* تمامي مواد را در کاسه اي مخلوط کنيد.
* پس از چشيدن و در صورت نياز، زنجبيل يا زردچوبه رو اضافه کنين. طعم اين معجون تند است و فقط چند قاشق آب اضافه کنين.
* مخلوط را در ظرف شيشه اي نگهداري کنيد، پس از به جوش آمدن، يک فنجان آب بگذاريد کمي خنک شودسپس يک قاشق از مخلوط را به ليوان اضافه کنين. البته مي تونين اين مخلوط رو به چاي نيز اضافه کنين.
ارزش غذايي هر يک قاشق غذاخوري عسل
کالري - ۶۴
پتاسيم - 10.92ميلي گرم
قند - 17.2 گرم
کربوهيدرات - 17.3گرم
ارزش غذايي هر يک قاشق مرباخوري زنجبيل:
کالري - يک
پتاسيم - 5.2ميلي گرم
کربوهيدرات 0.2گرم
مخاطبان محترم گروه اجتماعی مشرق می توانند اخبار، مقالات و تصاویر اجتماعی خود را به آدرس shoma@mashreghnews.ir ارسال کنند تا در سریع ترین زمان ممکن به نام خودشان و به عنوان یکی از مطالب ویژه مشرق منتشر شود. در ضمن گروه اجتماعی مشرق در صدد است با پیگیری مشکلات ارسالی شما از طریق کارشناسان و مشاوران مجرب پاسخی برای ابهامات مخاطبان عزیز بیابد.
منبع: خراسان